Title

 • Optima

  Optima е система за прозорци с дебелина на профила 82 мм. Чрез комбиниране на качество и дизайн, ние Ви предлагаме една подобрена прозоречна система. Седемте изолационни камери на профила гарантират изключителна топлоизолация и комфортна тишина.

 • Premium

  PROFILINK Premium" е 6-камерна система с дълбочина на профила 70мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Тази система се откроява със своя красив дизайн и възможността да се реновират стари прозорци (с каса Renovation), както и да се монтират прозорци без нуждата за довършителна работа (с каса Zet).

 • Classic

  "PROFILINK Classic" е 4-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Таза система се отличава с оптималната комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване с отлични показатели.

 • Door

  "PROFILINK Door" е система за производство на висококачествени входни врати от PVC. Специално предвидените изолационни камери придават на вратите много добри топлозащитни качества.

За контакти

Фабрика и офис:
4023 Пловдив, ПК 129
ул. "Нестор Абаджиев" 55

Склад София:

тел.: 032 / 904 904
факс: 032 / 904 900
ел.пощаl: office@teolinoplast.bg

ел.поща: sofia@teolinoplast.bg

  всички изложбени зали и офиси   имате въпроси? пишете ни