Title

 • Енергийни

  Новото поколение енергийни стъклопакети представляват най-напредналите топлоизолационни решения за подобряване на енергийната ефективност и оптималното използване на слънчевата енергия.

 • Стандартни

  Съществено преимущество на флоатното стъкло е неговата висока светлопропускливост. Намира приложение при единично остъкляване, стъклопакет, комбинация с всички видове стъкла – за соларен контрол, интериорни решения, повишени шумоизолационни свойства.

 • Отражателни

  Този тип стъкло осигурява отлична соларна защита, като спира ултравиолетовите лъчи и същевременно поддържа топлината в помещението, преобразувайки слънчевите лъчи в топлинна енергия.

 • Ламинирани

  Стъклопакетът с ламинирано стъкло притежава много добри звукоизолиращи качества и осигурява нужната тишина и спокойствие в помещението. Като отличителен белег на това стъкло е огромната му здравина.

 • Орнаментни

  Стъклопакетите с орнаментните стъкла придават завършеност и изящество на дизайна и архитектурните решения. Богатият избор на модели може да подчертае характера и вкуса на дома или работното Ви място. Този тип стъкла позволяват да спрете лошите очи от надничане и да запазите притока на светлина.

За контакти

Фабрика и офис:
4023 Пловдив, ПК 129
ул. "Нестор Абаджиев" 55

Склад София:

тел.: 032 / 904 904
факс: 032 / 904 900
ел.пощаl: office@teolinoplast.bg

ел.поща: sofia@teolinoplast.bg

  всички изложбени зали и офиси   имате въпроси? пишете ни