Title

 • Вертикални

  Вертикалните щори принадлежат към традиционно често използваните високофункционални системи за слънцезащита. Считат се за модерната алтернатива на завесите и пердетата. Особено подходящи за приложение при големи стъклени площи, структурни и окачени фасади.

 • Алуминиеви хоризонтални

  Вътрешните /венециански/ щори са универсален продукт с широко разпространение и лесен начин на употреба. Осигуряват практичност чрез ограничаване на визуалния контакт и придават елегентност и хармония във Вашия дом, като регулират достъпа на светлина чрез задвижване на ламелите.

 • Плисе & Дует

  Плисе & Дует щорите комбинират ултра модерен дизайн и великолепен контрол на светлината, редукция на температурата и видимостта. Изключително елегантен, много ефектен и същевременно практичен продукт. Дава възможности за слънцезащита при най-сложни ситуации – неправилни прозорци с всякаква форма и разположение.

 • Руло

  Интериорните текстилни рула спадат към традиционно използваните слънцезащити продукти. Новите технологии в бранша правят този продукт един от най-често предпочитаните. Разнообразието на модели и различни текстилни материали с елегантен и модерен дизайн ги правят желано допълнение към всеки интериор.

 • Римски

  Римските щори са елегантно интериорно решение, създадено да придаде естетика и изящество. Комбинират красотата на текстилната материя с абсолютната практичност на щората. Елегантният растер на римското руло се подчертава от меко падащите вълни на текстила и засилва декоративния му ефект.

За контакти

Фабрика и офис:
4023 Пловдив, ПК 129
ул. "Нестор Абаджиев" 55

Склад София:

тел.: 032 / 904 904
факс: 032 / 904 900
ел.пощаl: office@teolinoplast.bg

ел.поща: sofia@teolinoplast.bg

  всички изложбени зали и офиси   имате въпроси? пишете ни