Title

 • Плисе

  Необходимо е комплексно мислене, за да си осигурите необходимия уют и комфорт в дома. Освен за цвета и вида на прозорците трябва да помислим и за необходимите аксесоари. Мрежите против насекоми са една част от тях, а изборът им е въпрос на практичност. Те са едно универсално защитно средство против насекоми.

 • Ролетни

  Комарниците са универсално средство за защита от насекоми. Те гарантират Вашето спокойствие , като ефективно Ви защитават от всякaкви насекоми. Рамките се произвеждат от алуминиеви профили, което ги прави трайни и устойчиви, а мрежата е с тефлоново покритие, което не се влияе от атмосферните условия.

 • Сваляеми

  Вашият дом се нуждае освен от качествено дограма, но и качествена защита от насекоми. Трайно и надеждно средство да се решат проблемите с досадните летящи насекоми са съвременните противонасекомни мрежи или т.нар. комарници.

 • Отваряеми

  Изискванията за хигиена в съвременното жилище в голяма степен са свързани със защитата от проникване на насекоми в помещенията. Това предопределя и масовото използване на противонасекомните мрежи в нашия бит. Те са извънредно надежден, устойчив на всякакви атмосферни влияния продукт за дълготрайна употреба.

За контакти

Фабрика и офис:
4023 Пловдив, ПК 129
ул. "Нестор Абаджиев" 55

Склад София:

тел.: 032 / 904 904
факс: 032 / 904 900
ел.пощаl: office@teolinoplast.bg

ел.поща: sofia@teolinoplast.bg

  всички изложбени зали и офиси   имате въпроси? пишете ни